Wat kan jij betekenen voor DKOD?

Vrijwilligerswerk doen voor je club! Waarom zou je dat nou doen? Een club kan niet zonder vrijwilligers, (zonder compleet te zijn een kleine opsomming) mensen die training geven, langs de lijn coachen, rijschema’s maken, een jeugdwedstrijd fluiten, iets leuks organiseren, bestuurlijke taken op zich nemen. Kortom… zorgen dat alles reilt en zeilt!
We hebben binnen DKOD op zich wel een gezonde basis vrijwilligers, maar die groep is klein. Heel DKOD draait op een kleine vaste groep mensen die zich vol overgave op dat vrijwilligerswerk storten. Zoveel zelfs dat er ook wel eens vrijwilligers af moeten haken omdat ze de hoeveelheid gewoonweg niet aankunnen. En dat is jammer, héél erg jammer!
Afgelopen zaterdag tijdens de jeugdwedstrijden bij Doelum fotografeerde Dick Hoegen een vrijwilliger tijdens zijn vrijwilligerswerk. Ook weer zo’n iemand die zich geheel belangeloos inzet voor de club. Waarvoor dank Rob!
We kunnen eigenlijk op alle fronten wel wat handjes gebruiken! Informeer eens! Stuur eens een berichtje! Samen maken we DKOD beter en toekomstbestendig!
Vraag niet wat DKOD voor jou kan doen, vraag wat jij voor DKOD kan betekenen!