Tijdelijke oplossing voor heren tekort

Voor diegenen die bij het eerste team gekeken hebben is het duidelijk, er is een heren tekort. Door blessures (Jaap en op de terugweg zijnde Rico) en heren die vertrokken zijn, is de spoeling er dun. Maar, er is in ieder geval voor drie maanden een oplossing.

Dankzij het goede idee van Ben Crum, bondscoach van het Chinese nationale team, de KNKV en natuurlijk Alberdine is ons gevraagd of wij twee Chinese heren willen herbergen voor drie maanden.

En dat willen we!

Zaterdag 26 oktober zullen ze landen en naar Renkum komen. Het eerste zal ze in Doelum na de wedstrijd ontvangen. Het is de bedoeling dat Suen en Austin vanaf dat moment mee doen met de trainingen maar ook andere activiteiten ondernemen. Ze willen het korfbal doorgronden, dus zullen ook bij de jeugd een rol gaan vervullen. Denk hierbij aan trainingen geven en wedstrijden fluiten.

Tussen 15 december en 1 januari zullen Suen en Austin aansluiten bij de nationale ploeg die mee doet aan de Korfbal Challenge in Rotterdam.

Ze zullen voor het grootste deel van de tijd gelogeerd worden bij de B&B “de Til” van Betty Jochems en zich door Renkum/Heelsum verplaatsen als echte Nederlanders op fietsen vanuit Franks Fietsenwinkel. Aanspreekpunt binnen DKOD is Jaap, dus als je vragen of voorstellen voor actie hebt of je wilt je steentje bijdragen, neem contact op met Jaap.

Ik denk dat we er alles aan moeten doen om deze twee heren een aangename tijd te laten hebben in Renkum/Heelsum. Dus mocht je ze een keer mee willen nemen naar iets leuks, aarzel niet om het aan Jaap voor te stellen.

Misschien neem ik ze maar een keer mee naar de ijsbaan, je weet nooit wat voor talenten ze hebben. Ik moet zeggen dat we het een enorme eer vinden dat we hiervoor zijn uitgenodigd en verwacht dat we met zijn allen ons best zullen doen om er wat moois van te maken.Daarnaast verwacht ik veel spektakel in de zaal, als Suen en Austin hun korfbal talent zullen laten zien in Doelum.

Dus tot snel.

Michiel, namens het bestuur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *