Nieuwjaarsreceptie 18 januari 2019

Klik op de afbeelding, om de volledige uitnodiging te zien.

Beste leden, oud-leden, ouders, verzorgers en sponsoren van DKOD, Bakkershaag en RZC,

Met genoegen nodigen we jullie uit voor de eerste gezamenlijke nieuwjaarsreceptie in ‘ons’ Doelum op vrijdag 18 januari vanaf 19.00 uur. Het begin van het nieuwe jaar is een mooi moment om samen te vieren met zoveel mogelijk betrokkenen van drie grote gebruikers van Doelum.

Graag willen wij als de bestuurders van Bakkershaag, DKOD en RZC meer aandacht gaan geven aan de ’echte’ doelen van Doelum: sport, plezier en samenzijn. De gezamenlijke nieuwjaarsreceptie lijkt ons een gezellige eerste stap. We zullen tijdens deze avond gezamenlijk terugblikken op wat we allemaal hebben bereikt in het afgelopen jaar én vooral ook vooruitblikken op de gezamenlijke toekomst en uitdagingen die voor ons liggen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we elkaar ontmoeten en nader kennismaken en samen het glas heffen op een goed, gezond, gezellig en sportief 2019.

De besturen wensen iedereen alvast gezellige en sfeervolle kerstdagen toe en we hopen iedereen te kunnen ontmoeten in Doelum op 18 januari.

Met vriendelijke groet,

DKOD
Michiel Hupkes, Leonie van Vught, Sharon Mulder, Jako van de Kolk
Bakkershaag
Bram Derikx, Willem Lijftogt, Peter de Kok, Camille Bartels, Martijn Hos, Kars Quist
RZC
Werner Koch, Rita van der Horst, Hans Zweers