Jaap Haalboomtroffee 2021

Ik heb persoonlijk deze prijs niet gezien als een prestatieprijs, maar juist als een aanmoedigingsprijs. Niet alleen een aanmoedigingsprijs voor mezelf, maar ook naar andere toe. Ik hoop dat jij dit de komende weken / maanden ook gaat voelen, waarvan ik eigenlijk wel overtuigd ben.

Waarom wilde ik deze prijs jou overhandigen?

Afgelopen jaren heb jij veel betekend voor DKOD. Samen hebben we DKOD ALL-stars  opgezet, en jij hebt ervoor gezorgd dat deze nog steeds bestaat. De ene keer met meer, de andere keer met minder mensen. Maar het DOOD laten bloeden NOOIT!

DKOD ging vanuit onze veilige plekje ‘de Berk’ ineens naar Doelum. Inkomsten zouden verdwijnen, waardoor er een financieel gat zou gaan ontstaan. Zonder enig twijfelen ben jij aan de gang gegaan met de sponsorcommissie en heb je eigenhandig het financiële gat gedekt met sponsoren, waardoor dit potentiële probleem opgelost werd.

En dan nog zo maar een paar zaken waar je bij betrokken bent door de jaren heen:

  • Hamburgers bakken tijdens diverse evenementen
  • In de bres springen wanneer er een trainers tekort is als trainer / coach
  • Elke zaterdag bij de thuiswedstrijden de sponsorborden zichtbaar maken en weer opbergen.
  • Wanneer er iemand een helpende hand nodig heeft, deze zonder aarzelen aanreiken (Denk bijvoorbeeld aan het in de DKOD kleuren maken van de ballentrechter in de speeltuin).
  • DKOD pagina op Facebook levendig houden
  • Etc.

Pascal Kok, de Jaap Haalboomtrofee. Het is echt een mooie prestatie om tussen het rijtje illustere namen te staan. Ik noem er een paar: Ben de Hond, Wim van Ginkel, Annemieke Zweers, Ab en Oosten van de Vegte, Erik Boelens, Harry Vastenholt, Ton Jansen, Arie van Ballegoijen, Ed Staal, Michiel Hupkes, etc, etc.

Bij mij heeft deze trofee 1,5 jaar een erg mooi plekje gehad centraal in de woonkamer. Ik hoop dat deze prijs jou ook de energie geeft door te blijven gaan waar je mee bezig bent voor DKOD.

Sportieve Groet,
Coen Hooijer

Benieuwd hoe de Jaap Haalboomtroffee overhandigd is? Bekijk de video hier op Facebook.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *