Geslaagde Sinterklaas Bingo!

Het zit er weer op, de grote online Sinterklaas Bingo!! En wat hebben we er weer een gezellige avond van gemaakt met z’n allen! Met maar liefst 249 verkochte kaarten verspreid over 6 rondes was het een gezellige, maar ook spannende avond!

Om 18.00 uur begonnen we met de jeugdbingo, waarbij Rianne en Piet de balletjes in het rond lieten gaan. Natuurlijk was ook Sinterklaas aanwezig om alles in goede banen te leiden. Er was van alles te winnen: van Ballorig pakketten tot bioscoopbonnen en nog veel meer! Hopelijk hebben we een heleboel kinderen blij mogen maken!

Om 20.00 uur gingen we van start met de Bingo voor de B, A, seniorenteams en ouders. En ook in deze rondes waren een heleboel gave prijzen te winnen. Gertilde en Eva draaiden aan het Bingorad en de Sint controleerde of de deelnemers geen valse Bingo hadden! Ook tussen de rondes door zorgden we voor leuke doe-opdrachten, wat zorgde voor wat hilarische foto’s! Zoals selfies voor een brievenbus of deelnemers in een jute zak. Zo hebben we er toch nog een leuke en interactieve avond van weten te maken!

Na een paar uur Bingopret waren alle prijzen verdeeld. We willen alle prijswinnaars feliciteren en alle deelnemers bedanken voor de gezellige avond! Ten slotte willen we ook de sponsoren bedanken voor het beschikbaar stellen van alle mooie prijzen!

Heb je de Bingo gemist? Eind januari organiseren we weer een online activiteit! Dus houd de Facebookpagina en website in de gaten!

Groetjes,
De AC