DKOD in Coronatijd – nieuwsbrief mei 2020

Als ik dit namens het bestuur schrijf dan is net bekend dat we binnenkort weer kunnen gaan trainen. Ik vind dat spannend, doen we het goed, komt iedereen, hebben we alle risico’s goed ingeschat? Maar het maakt ook blij, want elke dag dat Doelum er verlaten bij ligt is er een te veel.

Gelukkig merk je wel dat DKOD ook in Corona-tijd, blijft doorleven. Trainers/coaches hielden contact met hun team, we kregen oefeningen opgestuurd om fit te blijven, en een paar leuke filmpjes zijn her en der op het web verschenen. Mooi was ook om te zien de TC alweer bezig was met de toekomst, wat te doen in de zomer, welke teams gaan we maken etc. Ook met Doelum bleef contact, al was het alleen al over de vraag hoe we het met de huur doen in de tijd dat we de zaal niet gebruikt hebben. Daar zijn we nog niet uit…

Natuurlijk hebben we ook een spannende tijd doorgebracht, want als bestuur wil je ook weten of alle leden gezond en wel zijn, en dat is moeilijk als je niet regelmatig lang de lijn elkaar kunt ontmoeten. We gaan weer trainen, maar met beperkingen. Houd je eraan, dan kunnen we hopelijk snel weer echt wedstrijden spelen, langs de lijn praten en genieten. Tot snel en voor nu, pas goed op jezelf.


Lees volledige nieuwsbrief